LAVENDER NEWS

Sunset Grill & Bar, 30. Yaşını Dany Brillant ile Coşkuyla Kutladı!

Sunset Grill & Bar, 30. Yaşını Dany Brillant ile Coşkuyla Kutladı!

YAYINLANMA: 18 MAYIS 2024 – 14:51

GÜNCELLEME: 18 MAYIS 2024 – 15:06

İstanbul Boğazı’nın büyüleyici manzarası eşliğinde gerçekleşen etkinlikte, Sunset Grill & Bar, 30. yıl dönümünü Fransız müziğinin efsane ismi Dany Brillant’ın muhteşem performansıyla kutladı. Davetlilere unutulmaz bir gece yaşatan bu özel etkinlik aynı zamanda önemli bir sosyal sorumluluk projesine de katkı sağladı.

Dünyaca ünlü Fransız sanatçı Dany Brillant, Sunset Grill & Bar’ın 30. yıl dönümü özel galasında sahne alarak unutulmaz bir performans sergiledi. Avrupa ve Asya kıtalarının buluşma noktası olan eşsiz İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde, davetliler Dany Brillant’ın Frank Sinatra ve Charles Aznavour’dan ilham alan şarkılarıyla müzik dolu bir gece geçirdiler. Latin, caz ve rock ritimlerinin muhteşem bir karışımıyla, gala davetliler için unutulmaz bir deneyime dönüştü.

Gecenin sunuculuğunu ünlü komedyen Kaan Sekban üstlendi ve esprileriyle ve enerjisiyle etkinliğe renk kattı. Otuzuncu yıl özelinde hazırlanan Marios Tsoudis imzalı menü ise davetlilere bir lezzet şöleni sundu. Sunset Grill & Bar’ın doğaya duyarlı yaklaşımı, geceye de yansıdı. Etkinlikten elde edilen gelirlerin büyük bir kısmı WWF Türkiye’ye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) bağışlandı. Bu bağış, Türkiye’nin doğal hayatının korunması ve sürdürülebilir çevre projelerinin desteklenmesi için kullanılacak.

Sunset Grill&Bar’ın kurucusu Barış Tansever, büyüleyici geceyi takiben yaptığı açıklamada, “30. yılımızı Dany Brillant gibi dünya çapında bir sanatçı ile kutlamak bizim için büyük bir onurdu. Sunset Grill & Bar olarak kurulduğumuz günden bugüne misafirlerimize en iyi hizmeti sunmayı ve İstanbul’un kültürel ve gastronomik zenginliklerine katkıda bulunmayı hedefledik. Bugün geldiğimiz noktada, bu hedeflere ulaştığımızı görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Tansever, geceyi daha da anlamlı kılan bir diğer unsurun ise sosyal sorumluluk bilinci olduğunu belirterek şunları ekledi: “Etkinlikten elde edilen gelirlerin büyük bir kısmını WWF Türkiye’ye bağışlayarak, ülkemizin doğal zenginliklerini koruma çabalarına destek olmayı amaçladık. Bu bağışın, sürdürülebilir bir çevre için atılan adımlara katkı sağlayacak olması bizler için ayrı bir mutluluk” diye konuştu.

KAYNAK: https://gazeteoksijen.com/

ERİŞİM TARİHİ: 18 MAYIS 2024 – 17:22

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın