LAVENDER NEWS

Sinemaseverler İçin: Vizyondaki 3 Yeni Film!

Sinemaseverler İçin: Vizyondaki 3 Yeni Film!

YAYINLANMA: 21 HAZIRAN 2024 – 09:07

GÜNCELLEME: 21 HAZIRAN 2024 – 09:08

Bu hafta Türkiye’deki sinema salonlarında 1 yerli ve 2 yabancı yapım izleyicilerle buluştu. Haftanın öne çıkan yapımı ise Austin Butler, Jodie Comer ve Tom Hardy’nin yer aldığı Motorcular filmi oldu.

Sayara: İntikam Meleği

Bu hafta izleyicilerin karşısına çıkan tek yerli yapım, başrollerini Duygu Kocabıyık, Emre Kızılırmak ve Özgül Koşar’ın paylaştığı Sayara: İntikam Meleği filmi oldu. Yönetmenliğini Can Evrenol’un üstlendiği bu film, Türkmenistanlı sessiz bir spor salonu temizlikçisi olan Sayara’nın, kız kardeşinin kontrolden çıkan bir arkadaş grubu tarafından öldürülmesinin ardından başlayan intikam hikayesini konu ediyor.

Motorcular

Bu haftanın en dikkat çekici yabancı filmlerinden biri, Austin Butler, Jodie Comer ve Tom Hardy’nin başrollerde yer aldığı Motorcular filmi. Jeff Nichols’un yönetmen koltuğunda oturduğu bu yapım, Orta Batılı bir motosiklet kulübü olan Vandals’ın yükselişini konu alıyor.

Şeytan Ayini

Bu haftanın korku ve gerilim türündeki filmi, Russell Crowe’un başrolde oynadığı Şeytan Ayini. Joshua John Miller’ın yönettiği bu yapım, eşinin ölümünün ardından yaşadığı travmayı atlatamayan Anthony’nin, bir korku filminin başrolüne seçilerek oyunculuk kariyerine geri dönmesini ve çekimler sırasında yaşadığı tuhaf ve rahatsız edici olayları konu alıyor.

KAYNAK: https://gazeteoksijen.com

ERİŞİM TARİHİ: 21 HAZIRAN 2024 – 12:00

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

“Sinemaseverler İçin: Vizyondaki 3 Yeni Film!” için bir cevap

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın