LAVENDER NEWS

İngilizler Zaha İçin Çılgın Teklif Yaptı! Galatasaray’ın Yıldızına 12 Milyon Euro

İngilizler Zaha İçin Çılgın Teklif Yaptı! Galatasaray’ın Yıldızına 12 Milyon Euro

15 Haziran 2024, Cumartesi 10:17

GALATASARAYDA KALACAK

Gelecek sezon için hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de güçlü bir takım kurma hazırlığında olan Galatasaray’da, mevcut oyuncuların durumu merak konusu. Sarı-kırmızılılarda kalıp kalmayacağı en çok merak edilen isimlerin başında Wilfried Zaha geliyor. Geçtiğimiz sezon beklenen performansı gösteremeyen Fildişi Sahilli oyuncunun Galatasaray’da kalacağı düşünülürken, İngiliz basınından flaş bir iddia geldi.

İNGİLİZLERDEN FLAŞ TEKLİF

The Times’ın haberine göre, West Ham United, Zaha için Galatasaray’a 10 milyon sterlin (yaklaşık 12 milyon Euro) teklif etti. Bu teklifin ardından Zaha’nın İngiltere’ye dönme ihtimali gündeme geldi. Zaha, Ocak transfer döneminde West Ham’a katılmaya çok yaklaşmış, kulüple transfer ücreti ve kişisel şartlar üzerinde anlaşmıştı. Ancak, teknik direktör David Moyes’in anlaşmayı bozduğu belirtilmişti.

Galatasarayda kalması beklenirken İngilizler bombayı patlattı Çılgın teklifle kapıyı çaldılar

GALATASARAY’DA KALMAK İSTİYOR

Galatasaray’da kalmak isteyen Zaha, menajerine gelen teklifleri reddetmesi yönünde talimat vermiş ve bu sezon kendini kanıtlamak istediğini belirtmişti. Ancak, sarı-kırmızılıların Fildişili yıldızı satmak istediği ve Premier Lig ekibiyle temas halinde olduğu yazıldı.

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Güncel piyasa değeri 11 milyon Euro olan 31 yaşındaki Zaha için Galatasaray’ın pazarlığa açık olduğu bildirildi. Teknik direktör Okan Buruk ile sosyal medyada taraftarlarla zaman zaman sorunlar yaşayan Zaha’nın geleceği belirsizliğini koruyor.

Galatasaray’ın transfer operasyonu tüm hızıyla sürerken, mevcut oyuncuların son durumları ve gelen teklifler dikkatle değerlendiriliyor. Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa ve Süper Lig’de iddialı bir takım kurma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

kaynak: https://www.fanatik.com.tr

15.06.2024

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın