LAVENDER NEWS

Galatasaray’da Kadro Çalışmaları Devam Ediyor: Zaha İçin Yeni Karar

Galatasaray’da Kadro Çalışmaları Devam Ediyor: Zaha İçin Yeni Karar

14 Haziran 2024, Cuma 06:59 Güncelleme Tarihi: 14.06.2024 11:55

Galatasaray, şampiyonlukla tamamladığı sezonun ardından yeni sezon hazırlıklarına hızla devam ediyor. Takıma katılacak isimler kadar kiralıktan dönen ve mevcut kadrodaki oyuncuların durumu da merak konusu. Sarı-Kırmızılılar, bu bağlamda talipleri bulunan Wilfried Zaha için de yeni bir karar aldı.

Emin Bayram’a Kal Baskısı

Sezonu Westerlo’da kiralık olarak geçiren ve Belçika’da defalarca haftanın 11’ine seçilen Emin Bayram, teknik direktör Okan Buruk’un kadroda görmek istediği oyunculardan biri. 21 yaşındaki stoper, kadroda önemli bir rotasyon opsiyonu olarak değerlendiriliyor. Ancak Emin, form tuttuktan sonra yedek kalmak istemiyor. Buruk, oyuncusuna 11’de yer veremese de takımda kalması için sık sık görüşmeler yapıyor. Genç oyuncunun Galatasaray’la iki yıllık daha kontratı bulunuyor.

Zaniolo İçin Farklı Talepler

En merak edilen isimlerden biri olan Nicolo Zaniolo’ya İtalya’dan birçok teklif geliyor. Ancak bu teklifler henüz resmi olarak kulübe ulaşmadı. Okan Buruk, Zaniolo’yu kampta görmek ve kadroda tutmak istiyor. 24 yaşındaki oyuncu, Galatasaray’ın şampiyonluğunu bile kutlamadı ve Florya’da kalmak gibi bir düşüncesi yok. Zaniolo ayrılmak istese de, Galatasaray 30 milyon Euro ve üzerinde bir bonservis beklentisi içinde. Aston Villa, genç oyuncuyu kiralamak için Galatasaray’a 5 milyon Euro ödemişti.

Zaha’ya Bir Şans Daha!

Sezonu beklentilerin altında tamamlayan Wilfried Zaha’ya Galatasaray bir şans daha vermeye hazırlanıyor. Premier Lig’e dönme planları yapan ve West Ham ile görüşmelerinden sonuç alamayan Fildişi Sahilli yıldız, bu sezon da Galatasaray’da kalabilir. Teknik direktör Okan Buruk, Zaha’nın şampiyonluğa oynayan bir takımda forma giymesinin önemli olduğunu belirtti. Zaha, 10 milyon Euro ve üzeri bir teklif gelmedikçe satılmayacak. Buruk, sezon başı kampına katılması halinde Zaha’nın çok daha etkili bir performans sergileyeceğine inanıyor.

kaynak: 14 Haziran 2024, Cuma 06:59 Güncelleme Tarihi: 14.06.2024 11:55https://www.fanatik.com.tr/

14.06.2024

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın