LAVENDER NEWS

Raporlu Hastalar İçin Büyük Müjde! Aile Hekimleri Artık Daha Fazla İlaç Reçete Edebilecek!

Raporlu Hastalar İçin Büyük Müjde! Aile Hekimleri Artık Daha Fazla İlaç Reçete Edebilecek!

Haber Giriş: 13/06/2024 11:29

Güncelleme: 13 Haziran 2024, Perşembe 19:21

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, raporlu hastaların ilaçlara erişimini kolaylaştırmak amacıyla önemli bir adım attıklarını duyurdu. Bakan Işıkhan’ın açıklamasına göre, aile hekimlerinin raporlu reçete edebildiği ilaç sayısı bin 858’e çıkarıldı. Bu yeni düzenlemeyle, raporlu hastaların ilaç tedavisine daha kolay ulaşabilmeleri hedefleniyor.

İLAÇ ERİŞİMİ KOLAYLAŞIYOR

Bakan Işıkhan, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin bir şekilde erişimini sağlamayı hedefleyen yeni bir uygulamanın hayata geçirildiğini duyurdu. Işıkhan, “Raporlu hastalarımızın ilaca erişimini kolaylaştırmak için önemli bir adım attık. Aile hekimlerinin raporlu reçete edebildiği ilaç sayısını bin 858’e çıkardık” şeklinde konuştu.

Kaynak: KARAR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

android apple dizi doğa dünya EĞİTİM eğitim fenerbahçe film google haber hasat hava durumu instagram ios istanbul kalp Kanser kitap konser kültür meb meta microsoft müze müzik oyun resim samsung sanat sağlık sergi sinema SPOR Teknoloji telefon tiyatro türkiye whatsapp yapay zeka yaşam yks youtube çevre ösym

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın