LAVENDER NEWS

Chris Botti, Trompetin Büyülü Sesini İstanbul’a Taşıyor!

Chris Botti, Trompetin Büyülü Sesini İstanbul’a Taşıyor!

YAYINLANMA: 16 MAYIS 2024 – 11:00

SON GÜNCELLEME: 16 MAYIS 2024 – 20:25

Grammy ödüllü trompet virtüözü Chris Botti, 17 Mayıs’ta Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.

Botti’nin eşsiz tarzı, caz, pop ve klasik müziği ustalıkla harmanlayarak dinleyicilere benzersiz bir performans vaat ediyor. Bu kez İstanbul’un atmosferinde, Botti’nin dokunuşuyla müzikseverler unutulmaz anlar yaşayacaklar.

Grammy ödüllü trompet sanatçısı Chris Botti, JRO Yatırım ana sponsorluğunda 17 Mayıs Cuma akşamı saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. Botti’nin konseri, biletlerin hızla tükenmesiyle büyük ilgi gördü.

Müzik dünyasının en çok satan çağdaş caz trompet sanatçılarından biri olan Botti, Sting, Paul Simon, Barbra Streisand gibi efsanelerle aynı sahneyi paylaşmanın yanı sıra, 41 konserlik dünya turnesi kapsamında İstanbul’a konuk olacak. Son albümü “Vol.1” ile müzikal yolculuğunda yeni bir sayfa açan sanatçı, Harbiye’deki konserde beş özel konuğu ve orkestrasıyla birlikte unutulmaz bir performans sergileyecek.

DÜNYA TURU

Chris Botti, 4 Mayıs’ta başladığı 41 şehirlik dünya turnesi kapsamında, 17 Mayıs’ta İstanbul’da vereceği konserin ardından; 19 Mayıs’ta Dubai, 22 Mayıs’ta Paris ve 23 Mayıs’ta Londra’da sahne alacak. Sanatçı, daha önce Türkiye’de verdiği kapalı gişe konserlerde Türk dinleyicilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştığını ve İstanbul’un büyüleyici atmosferinin performansını özel kıldığını ifade etti.

BİLETLER TÜKENİYOR

Chris Botti’nin büyüleyici performansı, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nun eşsiz atmosferinde hayat bulacak. Konserin biletleri, çeşitli bilet satış siteleri üzerinden temin edilebilir. Bu unutulmaz müzik akşamını kaçırmamak için hemen biletinizi alın!

KAYNAK: https://www.karar.com/

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın